O nama

Ha-Trans d.o.o.

Preduzeće je osnovano 2001. godine kako bi Vam pružilo kvalitetne logističke usluge. Stalnim usavršavanjem osoblja i servisnom tehnologijom kontinuirano poboljšavamo kvalitetu naših transportnih usluga. Vremenski brzo, sigurno, te finansijski povoljno samo su neke od odlika naših i transportnih i servisnih usluga. Najbolji pokazatelj za to je broj naših zadovoljnih klijenata kao i stalnih partnera sa kojima poslujemo od samog osnutka poduzeća. U našem poslovanju sudjeluju mladi, inovativni, iskusni obrazovani ljudi koji će i Vama ukoliko se odlučite za naše usluge biti konstantno na raspolaganju.

Naši kamioni svakodnevno se nalaze na cestama zapadno europskih zemalja, što Vam jamči da ćete robu poslati na cilj u najkraćem mogućem roku. Od trenutka kada dobijemo Vaš nalog za preuzimanje robe, roba je na mjesto istovara tačno u navedeno vrijeme na nalogu.

Komunikacija je moguća na bosanskom, hrvatskom, srpskom, njemačkom i engleskom jeziku, a naše višegodišnje iskustvo u transportu i otpremništvu garancija su da će roba biti pravovremeno dostavljena, a troškovi minimalni.