Nase usluge

Usluge kamionskog transporta

Preduzeće Ha-Trans d.o.o. pruža usluge transporta na teritoriji cijele Europe. Ha-Trans d.o.o. nudi transport svih vrsta robe ka bilo kojoj destinaciji u Bosni i Hercegovin ili inostranstvu. Naše višegodišnje iskustvo i stručni kadar učiniće sve kako bi sigurno prevezli vašu robu na željenu adresu kako u zemlji tako i u inostranstvu. Posedujemo sve potrebne dozvole za prevoz različitih roba u inostranstvo.


Transport robe u standardnim poluprikolicama-ceradama

Specijalizovani kamioni za transport robe do 25 tona. Dimenzije prikolica su 13,6m dužine i širine 2,48m, čije su visine tovarnih prostora 2,8m. Gledajući kroz palete nudimo mogućnost prijevoza 33 euro paletna mjesta po kamionu. Sve prikolice poseduju i rolokrov. Sa nama imate mogućnost da transportujete širok spektar robe, od standardnih tereta koji je paletizovan ili nepaletizovan do nestandardnih tereta, buradi ili sanduka. Našim transportnim sredstvima vršimo i prijevoz robe po različitim ADR kategorijama.


Transport robe u termoizolovanim komorama

Specijalizovani kamioni za transport robe pod tačno definisanim temperaturnim uslovima. Raspon podesive temperature u hladnjačama se kreće od - 20 °C do + 20 °C.


Zbirni transport robe

Preduzeće Ha-Trans d.o.o. pruža vrhunsku uslugu zbirnog transporta, za manje pošiljke koje ne zauzimaju cijeli tovarni prostor. Potpuna kontrola pošiljke tokom transporta. Ne postoji minimum robe koja može biti transportovana. Na ovaj način možete uvoziti ili izvoziti onoliko robe koliko vam je potrebno, bez nepotrebnog skladištenja i stvaranja zaliha sa mnogo manjim troškovima logistike. U zavisnosti od Vaših potreba u mogućnosti smo da organizujemo najpovoljnija rešenje u sferi zbirnog transporta u najkraćim vremenskim rokovima.  Preduzeće ima razgranatu mrežu pouzdanih partnera kako u Evropi, tako i u Bosni i Hercegovini.

 

 Na mapi Europe ispod, možete pogledati zemlje u kojima obavljamo naše transportne usluge.